Ajankohtaista: Blogit ja menestystarinat

Juoksutekin blogit ja menestystarinat
  • Valitse kategoria:

Keki Pesis C Tytöt saivat vauhtia juoksuvalmennuksen kautta
Menestystarinat
Paulo Lopes

Keki Pesis C Tytöt saivat vauhtia juoksuvalmennuksen kautta

Juoksutekin Paulo Lopes haastatteli KeKin pesis C-Tytöt valmentaja Marko Mansikka-aho littyen juoksuvalmennus ja tulokset. Alla olevalla haastattelulla selvitetään taustalla olevia syitä, saavutettuja tuloksia, urheilijoilta saatua palautetta ja odotuksia. Tavoitteena on auttaa ymmärtämään niitä ja olemaan varmempi ottamaan seuraavan askeleen.

Lue lisää »
Lihasten ja keskivartalon vahvistaminen - painonnostu
Blogi
Paulo Lopes

Lihasten ja keskivartalon vahvistaminen

Lihaskunto on tärkeässä roolissa juoksua ajatellen. Sillä voidaan tukea itse juoksuharjoittelua, liittyy juoksu sitten mihin lajiin tahansa. Lihasten ja keskivartalon vahvistamisessa ei ole kyse pelkästään voiman kasvattamisesta ja sen hakemisesta.

Lue lisää »
Juoksutekniikka - Oulu Juoksutek
Blogi
Paulo Lopes

Juoksutekniikka

Juoksutekniikalla on tärkeä merkitys moneen eri asiaan juoksussa. Perustekniikassa on kiinnitettävä huomiota erityisesti askelkontaktiin ja juoksuasentoon.

Lue lisää »
Intervalliharjoittelu tunnetaan monissa eri urheilulajeissa.
Blogi
Paulo Lopes

Intervallijuoksu

Intervalliharjoittelu tunnetaan monissa eri urheilulajeissa. Sen suurin hyöty on se, että se kasvattaa kuntoa ja keho oppii käyttämään omia vararavintovarastojaan energian kulutuksen kasvaessa.

Lue lisää »
Juoksuvalmennus kuuluu olennaisena osana moneen eri lajiin
Blogi
Paulo Lopes

Juoksuvalmennus

Juoksu on erittäin hyvä keino parantaa yleiskuntoa lähes missä lajissa tahansa ja tuoda näin lisää monipuolisuutta harjoittelemiseen. Oikea juoksutekniikka on tärkeää, jotta juoksusta saadaan paras mahdollinen hyöty irti ja vältytään mahdollisilta rasitusvammoilta.

Lue lisää »
JUOKSUTEK – Juoksuvalmennus Oulu
Blogi
Paulo Lopes

Juoksutekniikan tärkeys

Juoksutekniikka on tärkeä asia niin terveyden kuin suorituksen kannalta. Monet urheilulajit sisältävät juoksemista ja se voi myös olla osana harjoittelua peruskuntokauden aikana. Jos perustekniikka ei

Lue lisää »