Suositukset

Marko Mansikka-aho
Marko Mansikka-aho
Päävalmentaja - Kempeleen Kiri D-tytöt pesis. Kausi 2017/2018
Read More
"Monella parani tekniikka ja ymmärrys juoksemiseen ja sen eri osa tekijöihin. Osalla vahva, vanha tapa juosta jäi elämään. Paulo näytti hyvin eri tekniikoita ja ymmärretysti. Osasi jakaa juoksun pieniin osiin ja monipuolisia harjoitteita."
Katri Säily
Katri Säily
Valmentaja - Kempeleen Kiri D-tytöt pesis. Kausi 2017/2018
Read More
"Koko joukkue pystyy juoksemaan hyvin, myös 30 metrin ajat ovat parantuneet suurimmalla osalla."
Risto Jyrkkä
Risto Jyrkkä
Vanhempi - Kempeleen Kiri D-tytöt pesis. Kausi 2017/2018
Read More
"Yksityiskertoja olisi voinut olla enemmän (ei johtunut valmentajasta). Harjoitukset olivat monipuolisia, ja niissä harjoiteltiin jalan rullaavuutta, kehon asentoa juoksussa ja käsien käyttöä. Valmentajan asenne ja tapa toimia tytön kanssa on ollut kiitettävää."
Marko Mansikka-aho
Marko Mansikka-aho
Päävalmentaja - Kempeleen Kiri D-tytöt pesis. Kausi 2018/2019
Read More
"Tyttöjen nopeus ja juokseminen parani huomattavasti. Myös valtakunnallisesti tyttöjen juoksunopeus oli parhaimmasta päästä pesäpallo lajissa. Omalla persoonallaan valmentaja teki harjoitteista viihdyttävän ja innostavan. Suosittelen kyseisiä juoksemiseen liittyviä harjoitteita juoksemisesta kiinnostuneita ja nopeuden saamiseksi eri lajeissa."
Katri Säily
Katri Säily
Valmentaja - Kempeleen Kiri D-tytöt pesis. Kausi 2018/2019
Read More
"[Tavoite oli] saada valmennusta juoksutekniikkaan ja samalla kehittää pelaajien kestävyyttä, nopeutta ja räjähtävyyttä. Ajat 30 metrillä ovat parantuneet. Juoksukestävyys on selvästi parempaa ja voimaa on tullut jalkoihin. Joukkueen nopeus oli iso tekijä, kun voitimme SM-kultaa ikäluokassamme."
Teemu Poussu
Teemu Poussu
Maalivahtivalmentaja - KKP D2-07 jääkiekon. Kausi 2019/2020
Read More
"[Tavoite oli] ymmärtää valmentajana opetettava asia paremmin. Hyvä juoksutekniikka (ymmärrys perusteista) parantaa oheisharjoittelun tehoa. Kaikilla harjoituksiin osallistuvilla oli havaittavissa kehittymistä. Osalla motivoituneilla jopa huomattavaa."
Mikko Pulli
Mikko Pulli
Valmentaja- KKP D2-07 jääkiekon. Kausi 2019/2020
Read More
"Joukkueemme oheisharjoitteluissa käytettävien eri juoksuteknisten harjoitteiden suoritusten taso ponnahti ison askeleen eteenpäin. Oikeaoppisen juoksutekniikan harjaantumisen myötä lantion ja yläkropan käytön tehokkuus parantui luistelussa monella tämän juoksuvalmennuksen kautta. Saimme juoksutreeneistä samalla myös paljon tehokkaita venyttely ja oheisharjoitteita harjoituspankkiimme."
Kimmo Kukkonen
Kimmo Kukkonen
Päävalmentaja - KKP D2-07 jääkiekon. Kausi 2019/2020
Read More
"Saimme oheisharjoittelupankkiin paljon uusia harjoitteita. Pelaajat, jotka kävivät aktiivisesti Paulon harjoituksissa, ovat parantaneet luistelutekniikkaansa viime kaudesta. Pelaajat saivat hyödyllistä kokemusta erilaisesta harjoitteluympäristöstä. Erikoiskommentit muutamilta vanhemmilta: 'Tällaista harjoittelua olisi pitänyt olla jo muutama vuosi sitten!'"
Marko Mansikka-aho
Marko Mansikka-aho
Päävalmentaja - Kempeleen Kiri C-tytöt pesis. Kausi 2019/2020
Read More
"Pelaajat ovat omaksuneet juoksutekniikan ja nopeuden. Juoksuvalmentaja on hyvä näyttämään esimerkkejä ja innokas toimintaan. Mukavaa, kun käynyt katsomassa pelejä ja halunnut oppia lajia. Harjoitteet on edistänyt pelaajien fyysistä voimaa kokonaisuudessaan."
Jarkko Hattara
Jarkko Hattara
Päävalmentaja - OsVa naisten Ykköspesis. Kausi 2019/2020
Read More
"[Tavoite oli] joukkueen juoksutekniikan parantaminen sekä räjähtävyyden kehittäminen. Juoksutekniikkaan tuli parannusta monelle. Juoksun rullaus ja käsien käyttö parantuivat huomattavasti. Lisäksi tuli opittua uusia ja monipuolisia tekniikkaharjoitteita."
Marita Lauttamus
Marita Lauttamus
Päävalmentaja - Kempeleen Kiri D-tytöt pesis. Kausi 2019/2020
Read More
"Vaikka harjoituskausi jäi maailmantilanteen takia hiukan kesken, tyttöjen kehittyminen niin nopeudessa kuin tekniikassa kehittyi selvästi. Ensimmäisen ja toisen juoksutestin välissä oli jo tullut eroja, kolmas testi jäi keväällä tekemättä. Myös koordinaatio-harjoituksissa edistyminen on ollut näkyvää, ohjeet on mennyt hyvin perille."
Laura Sipola
Laura Sipola
Valmentaja - Kempeleen Kiri D-tytöt pesis. Kausi 2019/2020
Read More
"Ensimmäisen ja toisen juoksutestin välillä oli huomattavaa parannusta testituloksissa, lisäksi usean pelaajan juoksutekniikka on selkeästi parantunut. Juoksureenejä seuraamalla sai hyviä vinkkejä mihin kannattaa kiinnittää huomiota reeneissä kun vetää joukkueelle juoksu tai koordinaatioharjoituksia. Valmennuksesta sai myös uusia koordinaatioliikkeitä ja ideoita reeneihin."
Susanna Pellikka
Susanna Pellikka
Päävalmentaja - OsVa D-tytöt pesis. Kausi 2020/2021
Read More
"Useammassa nuoressa näkee juoksuvalmennuksen tuloksen, juoksunopeuden lisääntymisenä ja tekniikan parantumisena. Ajoittain vielä tulee nuorille ja valmentajallenkin tilanteita, että emme heti ymmärrä mitä juoksuvalmentaja tarkoittaa. Mutta sitten kysymme ja aina on selvitty. Paulon rauhallisuus näissäkin tilanteissa on ihailtavaa. Arvostan myös sitä että toiminta on aina hyvin suunniteltua ja harjoituaika käytetään tehokkaasti hyväksi."
Marko Mansikka-aho
Marko Mansikka-aho
Päävalmentaja - Kempeleen Kiri C-tytöt pesis. Kausi 2020/2120
Read More
"Pelaajat kehittyivät nopeudessa hyvin. Juoksutekniikat paranivat ja tämä vaikutti juostessa kentällä pesänväliä. Koko joukkue oli kokonaisuudessaan nopea. Testeissä näki hyvin kehittymisen. Juoksuvalmennusta on hyvä tehdä useampi vuosi peräkkäin saman juoksuvalmentajan kanssa. Yhteistyö sujui hyvin myös harjoitusohjelman edetessä lajin kanssa. Suosittelen juoksuvalmennusta valmentajana."
Marita Lauttamus
Marita Lauttamus
Päävalmentaja - Kempeleen Kiri D-tytöt pesis. Kausi 2020/2021
Read More
"[Tavoite oli] Joukkueen juonsutekniikan parantaminen ja nopeuden ja kestävyyden kehittäminen. Nopeutta ja terävyyttä juoksuun tuli lisää ja juoksutekniikka kehittyi paljon kehonhallinnan ja tekniikan parantuessa. Kausi oli hiukan vajaa koronan takia mutta kehitystä näkyi kuitenkin."
Lenni Teppo
Lenni Teppo
Pelaaja - OLS 09 Edustusjoukkue jalkapallo. Kausi 2020/2021
Read More
"[Tavoite oli] Kehittää juoksutekniikkaa sekä nopeutta ja räjähtävyyttä. Tulokset paranivat huolimatta siitä, että aikaa omatoimiseen treenaukseen ei ollut paljoa. Ammattitaitoista valmennusta, kivoja treenejä!"