Tietosuojalausunto

Versio 2020-7; julkaistu ja voimassa 25. heinäkuuta 2020 lähtien

Juoksutek tästä lähtien “Juoksutek” kunnioittavat yksityisyyttäsi. Tässä tietosuojalausunnossa kerrotaan tämän Juoksutekin verkkosivuston tietojen seuraamisesta, esimerkiksi millaisia tietoja kerätään ja seurataan, kuinka tietoja käytetään ja kenelle tiedot luovutetaan.

 

HYVÄKSYT LAUSUNNON EHDOT, KUN KÄYTÄT SIVUSTOA. JOS ET HYVÄKSY EHTOJA, LOPETA SIVUSTON KÄYTTÖ.

 

Lausunnon käyttö

Tämän lausunnon ehtoja sovelletaan kaikkiin Juoksutekin ylläpitämiin verkkosivustoihin.

Jos napsautat tässä sivustossa olevaa hyperlinkkiä, joka ohjaa sinut toiseen sivustoon, lue kyseisen sivuston tietosuojalausunto tai käyttöehdot ja varmista, että ymmärrät ja hyväksyt linkitetyn sivuston käyttöehdot.

 

Yleisten tietojen kerääminen

Koska Juoksutek on sitoutunut suojelemaan yksityisyyttäsi, Juoksutek ei myy tai vaihda henkilötietojasi kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin. Juoksutek ei esimerkiksi myy asiakasluetteloa ulkopuolisten tahojen mainonta- ja markkinointitarkoituksia varten.

Juoksutek kerää, käyttää tai luovuttaa ainoastaan henkilötietoja, joita tarvitaan tässä lausunnossa ilmoitettuihin tarkoituksiin, ja Juoksutek säilyttää tietoja vain niin kauan kuin on tarpeen näiden tarkoitusten täyttämiseksi.

Kun käytät tätä sivustoa, tiedostat ja hyväksyt henkilökohtaisten tunnistetietojesi keräämisen, käytön ja luovuttamisen tässä lausunnossa kuvattujen tarkoitusten mukaisesti.

Juoksutek seuraa kokonaistilastoja ja yleistietoja sivuston käyttötavoista sekä muista sivustoon liittyvistä tiedoista. Juoksutek pyytää ja säilyttää sivuston vierailijoiden ja asiakkaiden henkilötietoja, jotta se pystyy tuottamaan tiettyjä palveluja tai tietoja, joiden ansiosta sivusto vastaa paremmin kunkin vierailijan yksilöllisiin tarpeisiin.

 

Vierailijoiden tunnistus

Yleisesti ottaen voit käyttää sivustoa tiedonhakuun kertomatta Juoksutekille, kuka olet, ja luovuttamatta Juoksutekille tietoja omasta henkilöllisyydestäsi. Juoksutek käyttää evästeitä, joiden avulla sivustoon palaava vierailija tunnistetaan ja yksilöidään. Evästeet ovat tietokoneen kiintolevylle tallennettuja tietoja, eivät sivuston sisältämiä tietoja. Evästeet eivät sellaisenaan sisällä henkilötietoja. Juoksutek kuitenkin linkittää evästeisiin tallentuneet tiedot mahdollisiin henkilökohtaisiin tunnistetietoihin, joita olet voinut välittää verkkolomakkeilla Juoksutekin verkkosivustossa vieraillessasi.

Kun Juoksutek tutkii, kuinka ja milloin tätä tai muita Juoksutekin sivustoja käytetään, se pystyy kehittämään niitä entistä paremmiksi. Jos et halua vastaanottaa evästeitä tai haluat, että sinulle ilmoitetaan niiden käytöstä, voit määrittää tämän internetselaimesi asetuksista, jos selaimen asetukset sen mahdollistavat.

Sivusto käyttää lisäksi tekniikkaa, jonka avulla Juoksutek voi kerätä tiettyjä teknisiä tietoja, kuten internetprotokollan osoitteen, tietokoneesi käyttöjärjestelmän, käyttämäsi selaimen ja mahdolliset sivustoomme viittaavat verkkosivustot. Näitä tietoja käytetään Juoksutekin palvelujen kehittämiseen.

 

Henkilötiedot – kerääminen, käyttö ja jakaminen

Jos sivustossa on mahdollista ottaa yhteyttä Juoksutekiin (esimerkiksi esittää kysymyksiä tai pyyntöjä), Juoksutekin voi olla tarpeen kysyä sinulta henkilökohtaisia tunnistetietoja, kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Juoksutek voi käyttää antamiasi tietoja pyyntöihisi vastaamiseen postitse, sähköpostitse tai puhelimitse. Lisäksi jos tilaat tuotteen, pyydät palvelua tai lähetät tietoja sivustoon, Juoksutek voi joutua ottamaan sinuun yhteyttä ja pyytämään tilauksen tai pyynnön täyttämiseen tarvittavia lisätietoja. Juoksutek pidättää oikeuden ottaa tuotteen tai palvelun tilaajaan yhteyttä puhelimitse, postitse tai sähköpostitse, jotta se voi määrittää, kuinka tyytyväinen olet kyseiseen tuotteeseen tai palveluun.

Juoksutek ei luovuta tietoja kolmansille osapuolille ilman lupaasi, paitsi jos se on välttämätöntä tilauksen käsittelyn kannalta, kuten tarvittavien tietojen luovuttaminen asianmukaisille rahoitusyhtiöille, sekä pyyntöihisi tai tiedusteluihisi vastaamiseen tai Juoksutekin, sen sivuston käyttäjien ja/tai suuren yleisön oikeuksien, omaisuuden ja/tai turvallisuuden turvaamiseen.

Juoksutekilla on oikeus, mutta ei velvollisuutta, säilyttää tällaisia tietoja Juoksutekin tietokannoissa ja muita nykyisen tai edellisen sivustovierailusi tietoja kohtuullisen ajanjakson ajan, joka ei ylitä säädöksiä tai rajoituksia, kiistojen ratkaisemista, ongelmien vianmääritystä ja Juoksutekin laillisten oikeuksien ja tämän lausunnon ehtojen täytäntöönpanoa varten.

 

Tietojen luovuttaminen lain sitä edellyttäessä

Jos Juoksutek pakotetaan lain, oikeuden määräyksen tai muun oikeudellisen prosessin nojalla luovuttamaan henkilökohtaisia tietojasi oikeusistuimelle tai kolmannelle osapuolelle, Juoksutek yrittää ilmoittaa asiasta sinulle etukäteen antamiasi yhteystietoja käyttämällä. Valtuutat Juoksutekin täten luovuttamaan henkilökohtaisia tietojasi edellä Henkilötiedot-kohdassa mainittuihin tarkoituksiin, kuten immateriaalioikeuksien loukkaamisen tutkimuksen tai muiden laittomien toimintojen tai sellaisten toimintojen yhteydessä, jotka voivat asettaa Juoksutekin oikeudelliseen vastuuseen.

 

Suojaus

Juoksutek on panostanut taloudellisesti kohtuullisiin toimenpiteisiin, joiden tarkoituksena on estää sivuston kautta Juoksutekille lähetettyjen henkilökohtaisten tietojen luvaton tai asiaton käyttö.

 

Muutokset lausuntoon

Juoksutek voi muuttaa tätä tietosuojalausuntoa tai muuttaa, muokata tai evätä pääsyn sivustoon tai sivuston sisältämiin tietoihin milloin tahansa ilman etukäteisilmoitusta. Juoksutek ilmoittaa tiedoksesi yllä tämän tietosuojalausunnon version voimaanastumispäivän. Jos Juoksutek tekee tähän sivuston tietosuojalausuntoon muutoksia, jotka muuttavat Juoksutekille tässä sivustossa luovuttamiesi henkilökohtaisten tunnistetietojen käsittelyä tai käyttöä konkreettisella ja haitallisella tavalla, Juoksutek julkaisee ilmoituksen muutoksesta tässä sivustossa.