TAUSTAA MEISTÄ

Juoksutek perustettiin vuonna 2018, mutta juuret ulottuvat vuoteen 2014.

Vuonna 2014 Paulo Lopes aloitti juoksu- ja kuntovalmentajana Tervareiden futsalin edustusjoukkueessa. Harjoituskauden valmennus johti selkeihin tuloksiin futsaljoukkueessa. Kaksi muutakin palloilujoukkuetta kiinnostui valmennuksesta näiden tulosten saattelemana.

Kolme vuotta myöhemmin Paulolla oli kertynyt paljon kokemusta valmennuksesta, ja samalla hän oli suorittanut myös lasten ja nuorten valmennuskoulutuksen. Tähän aikaan Paulo antoi yksilövalmennusta pesäpalloa harrastavalle nuorelle, joka aiempana vuonna oli ottanut harppauksen pituuskasvussa. Nuoren vanhemmat huomasivat tarvetta juoksutekniikan hiomiselle.

He kuitenkin kokivat, ettei heillä ollut tarpeeksi tietoa ja osaamista yksityiskohtaisten ja systemaattisten juoksutekniikkaharjoitusten suunnitteluun, joten he päättivät kääntyä Paulon puoleen. Yksilötapaamisten aikana kävi selväksi, että samankaltainen valmennus olisi hyödyksi koko joukkueelle. Paulo valmensi joukkuetta neljän kuukauden ajan, ja erinomaisten kokemusten pohjalta heräsi ajatus, josko valmennus voisi olla hyödyksi myös muille joukkueille ja urheilijoille.

Lopulta nuorten juoksuvalmennukseen erikoistunut yritys, Juoksutek, perustettiin vuonna 2018.

Juoksutek Paulo 1 | Juoksutek

Tehtävä

Tehtävämme on tuoda urheiluun iloa ja tunnetta Oulun alueella kehittämällä urheilijoiden juoksutekniikkaa, kehonhallintaa ja fyysistä kuntoa. Näitä kolmea elementtiä harjoittaen nuorella on mahdollisuus saavuttaa piilevät kykynsä ja sitä kautta keskittyä paremmin oman lajinsa harjoitteluun.

Visio

Visiomme on luoda kaikille yhtäläiset mahdollisuudet kehittää itseään urheilijana. Tämä tapahtuu heidän sukupuolestaan, koostaan, iästään tai sijainnistaan riippumatta opettamalla heille juoksulajien perusperiaatteita.

Tutustu tiimiimme!

Paulo-Lopes-valmentaja

Paulo Lopes

Perustaja ja juoksuvalmentaja

Harri Heikkilä valmentamassa

Harri Heikkilä

Juoksuvalmentaja

Juoksutek application run

Oletko sinä tässä?

Haluaisitko työskennellä kanssamme?