Blogi

Juoksutekniikka on tärkeä asia niin terveyden kuin suorituksen kannalta. Monet urheilulajit sisältävät juoksemista ja se voi myös olla osana harjoittelua peruskuntokauden aikana.

Juoksu on erittäin hyvä keino parantaa yleiskuntoa lähes missä lajissa tahansa ja tuoda näin lisää monipuolisuutta harjoittelemiseen. Oikea juoksutekniikka on tärkeää, jotta juoksusta saadaan paras mahdollinen hyöty irti ja vältytään mahdollisilta rasitusvammoilta.

OLS 08 Itä jalkapallojoukkue halusi vahvistaa juoksutaitojaan ja etsi paikallista juoksuvalmennustietoa. He löysivät Juoksutek.

OsVa Pesis D Tytöt voittivat aluesarjan kilpasarjan! Löydät vastauksen OsVan D-Tytön alkuperäisiin tavoitteisiin, saavutuksiin, menetelmiin ja vinkkejä muille valmentajille vastaavasta tilanteesta.

OLS 10 jalkapallo edustusjoukkue halusi panostaa enemmän juoksutekniikkaan ja nopeuteen ja luotti Juoksutekin johtamaan juoksuvalmennusta tällä kaudella.

Venyttely ja kehonhuolto juoksun yhteydessä ovat asioita, jotka kannattaa opetella heti nuorena. Ne ovatkin aina osa harjoitusohjelmaa on kyse sitten mistä lajista tahansa.