OLS 10:n jalkapallon edustusjoukkue lisää vauhtia

Paulo Lopes

Paulo Lopes

Juoksuvalmennus OLS 10 jalkapallo edustusjoukkue pohjatyönä

Nuorten teini-ikäisten ja joukkueiden tulisi kokeilla mahdollisimman monia erilaisia urheilulajeja. Tämä auttaa heitä kehittämään erilaisia taitoja ja kasvamaan terveemmiksi. Tätä varten Juoksutekiin  otettiin yhteyttä  juoksuharjoittelun toimittamiseksi nuorille jalkapallopojille – OLS:n vuonna 2010 syntyneiden edustusjoukkue.

Joukkueen tavoitteena on tulla nopeammaksi ja ketterämäksi, mutta tärkeämpää, saada perusasiat hyvälle  juoksutekniikalle ja kehonhallintaan.

Harjoitukset ovat alkaneet  jo elokuunpuolivälissä  ja pojat ovat nauttineet siitä paljon. Alustavan arvioinnin jälkeen  Juoksutek on luonut suunnitelman, jossa on 4 eri moduulia: juoksutekniikka, keskivartalo, nopeus ja kiihtyvyys.

Jos haluat tutustua eri moduulien tärkeyteen ja niiden harjoittamiseen, katso vinkkimme tästä!

Tähän mennessä  pojat ovat kehittyneet ja parantuneet dramaattisesti juoksumuodon, tekniikan ja kehonhallinnan suhteen. Lisää tuloksia odotettavissa ja arvioitavana tulevaisuudessa.

Alla on lyhyt video tähänastisista käytännöistä, mutta tuoreempia päivityksiä varten seuraa Instagram-sivujamme sekä OLS 10: tä.